Kopyabaşı sistemi nedir?

        Kopyabaşı sistemde fotokopi makinesi ve yazıcı mülkiyeti müşteriye aittir. Size ihiyacınız doğrultusunda en uygun fiyatlı Kyocera fotokopi makinesiKyocera çok fonksiyonlu fotokopi makinesi ve yine ihyiyacınız doğrultusunda en uyuz fiyatlı Kyocera yazıcı satalım daha sonra düşük bir ücret ile kopya başı anlaşalım. Anlaşmış olduğumuz kopya başı fiyat ile ay sonunda almış olduğunuz kopyayı çarpıp size fatura edelim. Bu sistem ile toner, servis, yedek parça, işçilik ve bakım (kâğıt hariç) ücretsizdir. Size ilk günkü kopya kalitesini garantisi ediyoruz. Satın almış olduğunuz Kyocera fotokopi makinası veya Kyocera yazıcı arızalanırsa yerine geçici makine kurup sizi hiçbir şekilde mağdur etmiyoruz.     

 

 

 

 

 

 

 

Kopyabaşı sisteminin avantajları nelerdir?

        Fotokopi makinası kopyabaşı ödeme sistemi, son kullanıcıya özellikle firma içindeki baskı giderleri açısından inanılmaz ekonomik fayda sağlayan bir sistemdir. Kopyabaşı sistem, önce kullan ve kullandığın kadarını öde mantığından yola çıkar. Böylelikle sarf yedeklerinizin stok maliyeti yükünü sizin yerinize biz üzerimize alırız. Sizin ofisinizde sürekli sarf yedeği tarafımızca bulundurulur. Yıllık süreli sözleşmeler boyunca garanti ile çalışma imkânına kavuşursunuz. Sözleşme süresi boyunca hiçbir sürpriz ödeme ile karşılaşmazsınız. Fotokopi makinesi kopyabaşı sistemi sabit fiyat garantisi ve doküman yönetimi araçları ile uzun vadeli bütçe planlarınızı yanılma payı olmaksızın kolaylıkla yapabilirsiniz. Sözleşme süresi boyunca tüm ürünlerinizde ilk günkü baskı kalitesi ile çalışırsınız. Daha önce, sarf malzeme ve yedek parça temini, servis takibi, bakım anlaşma süreçleri takibi ve tüm bu ihtiyaçlar için uygun fiyat araştırması gibi konulara zaman ve enerji ayıran çalışanlarınız asli işleri ile daha verimli ilgilenme imkânına kavuşur.

 

 

 

Kopyabaşı fiyatları nasıl hesaplanır?

        Kyocera fotokopi makinesi kopyabaşı çekim ücreti ve Kyocera yazıcı kopyabaşı çekim ücreti, aylık kopyabaşı olarak faturalandırılmakta olup, Türk Lirası üzerinden hesaplanmaktadır. Arayın görüşelim Kyocera fotokopi makinesi modelleri veya Kyocera yazıcı modellerinde en ucuz kopyabaşı fotokopi makinesi fiyatları ve en uygun kopyabaşı yazıcı fiyatları ile çalışalım.

 

 

 

 

Fotokopi kopyabaşı fiyatları

 

 

 

 

Yazıcı kopyabaşı fiyatları