Sektörün liderinden, kiralık fotokopi / yazıcı çözümleri ...

 

Kiralama mı yapmak istiyorsunuz?

         Sektörünüz ne olursa olsun siz değerli müşterilerimize, her türlü ihtiyacınıza uygun kiralık fotokopi makinesi seçenekleri sunuyoruz. İhtiyacınıza uygun A4 veya A3 kiralık fotokopi makinesi, renkli veya siyah beyaz fotokopi kiralama, çok fonksiyonlu yazıcı kiralama, renkli kiralık yazıcı seçenekleri ve geniş ürün yelpazesi ile her türlü kiralama çözümlerini sizlere sunuyoruz. Fotokopi makinesi, tarama, yazıcı veya faks özelliği ile ofisinizin genel ihtiyaçların belirleyip, baskı maliyetlerinizi düşürüyoruz.

         Çok sayıda kurumsal referansa sahip olan firmamız, kiralık fotokopi makinası ve kiralık yazıcı ihtiyacınızı karşılayacak üstün Japon teknolojisine sahip Kyocera doküman çözümlerini en uygun fotokopi makinesi kiralama fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz. Sektörünüz ne olursa olsun her bütçeye uygun en ucuz fotokopi makinesi ve yazıcı kiralama fiyatları, gün içerisinde servis imkânı ve dilediğiniz zaman sözleşme fesih hakkı, hepsi ve daha fazlasına ship olabilirsiniz.

         Kiralık fotokopi ve kiralık yazıcı sisteminde makinenin mülkiyeti tamamen Mersa Büro Makineleri'ne ait olup bütün giderler (toner, developer, drum gibi tüm yedek parça ve sarf malzemeler ile işçilik, servis ve onarım) yine Mersa Büro Makineleri tarafından karşılanır. Kullanıcı sadece kullandığı fotokopi kâğıdından ve makinanın güvenliğinden sorumludur.

 

 

 

 

Fotokopi Kiralama da farkımız nedir?

  • Piyasada fotokopi kiralaması yapan firmalar, Euro veya Dolar para birimi cinsinden hizmet vermektedir. Firmamız ise fotokopi makinesi kiralaması yaparken Türk Lirası üzerinden çalışmaktadır. Böylece siz değerli müşterilerimizin aylık ödeyeceği kiralık fotokopi ücretleri sabit olarak kesilecektir. Kur artsa bile riski firmamız üstlenmektedir.
  • Piyasada fotokopi kiralaması yapan firmalar, 12-24-36-48 ay ve daha uzun sürelerde kati, dönülemez kiralık fotokopi sözleşmesi taahhüt etmektedir. Firmamız ise kiralık fotokopi makinası sözleşmesinde sözleşme taahhüdü olmadan, istediğiniz zaman kiralık fotokopi sözleşmesini iptal etme hakkı sunmaktadır. Böylece siz değerli müşterilerimiz sözleşmeyi istediği zaman iptal etme hakkına sahip olarak olacaktır.
  • Piyasada fotokopi kiralaması yapan firmalar, aylık hem kiralık fotokopi ücreti hem de fotokopi kiralama hizmet bedeli adı altında, siz değerli müşterilerimize çift kalemde fatura kesmektedir. Firmamız ise sadece ihtiyacınız doğrultusunda kiralık fotokopi makinesi veya kiralık yazıcı kopya başı ücreti kesmektedir. Ek kira bedeli veya hizmet bedeli adı altında fatura kesilmemektedir.

 

 

 

 

Hangi illere kiralama hizmeti veriyoruz?

        Firmamız İstanbul kiralık fotokopi makinesi sistemi ile İstanbul’un bütün ilçelerine fotokopi kiralama ve yazıcı kiralama hizmeti vermektedir. (Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Sultanbeyli, Sultangazi, SilivriŞile, Şişli, Tuzla, Üsküdar, Ümraniye, Zeytinburnu) Ayrıca Tekirdağ ve Kocaeli bölgesi ile Bursa bölgesine de en ucuz kiralık fotokopi makinesi ve kiralık yazıcı fiyatlarıyla, fotokopi kiralama hizmeti vermektedir. Merkezi İstanbul'da olup, Türkiye’nin farklı illerinde şubesi, fabrikası, deposu, lokasyonu vs. bulunan bütün kurumsal firmalara ise, başta Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Kayseri, Mersin olmak üzere, Türkiye’nin 81 iline kiralık fotokopi makinası ve kiralık yazıcı hizmeti vermekteyiz.

 

 

 

 

Fotokopi Kiralama fiyatlarına nasıl ulaşabilirim?

        İhtiyacınıza uygun modellerin kiralık fotokopi makinesi fiyatlarına veya kiralık yazıcı fiyatlarına aşağıdaki model listesinden ulaşabilirsiniz. A4 siyah beyaz fotokopi makinesi, A3 siyah Beyaz fotokopi makinesi, A4 renkli fotokopi makinesi, A3 renkli fotokopi makinesi veya yazıcı tablosundan ihtiyacınız olan model için kiralama teklif formunu doldurabilirsiniz. Veya bizimle iletişime geçip firmanızı yerinde analiz ederek, ihtiyacınıza uygun kiralık fotokopi veya kiralık yazıcı modelini belirleyebiliriz.

 

 

 

 

 

A4 Siyah Beyaz Fotokopi Kiralama Fiyatları

 

 

 

 

A4 Renkli Fotokopi Kiralama Fiyatları

 

 

 

 

A3 Siyah Beyaz Fotokopi Kiralama Fiyatları

 

 

 

 

A3 Renkli Fotokopi Kiralama Fiyatları

 

 

 

 

A4 Yazıcı Kiralama Fiyatları