Çok Fonksiyonlu Fotokopi Kiralama Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

        Fotokopi Makinelerinde fotokopi özelliğinin yanı sıra yazıcı, tarayıcı ve faks gibi özelliklerde bulunmaktadır. Bu tür fotokopi makinelerine çok fonksiyonlu fotokopi makinesi denmektedir. Çok fonksiyonlu fotokopi makinesi ile yazıcı, tarayıcı ve faks gibi özellikleri tek bir cihazda kullanabilirsiniz böylelikle her biri ayrı bir cihaz olma özelliği olan yazıcı, tarayıcı ve faks özelliklerini kullanmış olursunuz. Böylelikle şirketiniz için gerekli olan bütün özellikleri tek bir fotokopi makinesinde kullanmış olursunuz.

        Kiralık çok fonksiyonlu fotokopi makinası sistemi ile ihtiyacınıza uygun cihazları en uygun kiralık çok fonksiyonlu fotokopi makinesi fiyatları ile kiralayın. Çok fonksiyonlu fotokopi makinesi kiralaması yaparak fotokopi, yazıcı, tarama ve faks gibi ürünlere ayrı ayrı para ödemeyin, tek bir fotokopi cihazı kiralaması yaparak, bütün bu özelliklere ücretsiz sahip olun. Çok fonksiyonlu fotokopi kiralama ile baskı maliyetlerinizi kontrol altında tutabilir sürpriz maliyetlerle uğraşmak zorunda kalmadan işinize devam edebilirsiniz. Kiralık çok fonksiyonlu fotokopi fiyatı ortalama bir aralığa sahiptir fakat net bir ücreti yoktur. Bunun sebebi, kullanıcının çekim adedine ve ihtiyacı olan donanıma göre değişiklik göstermesidir. Bu yüzden çok fonksiyonlu kiralık fotokopi makinesi fiyatları, müşterilerimizle karşılıklı olarak görüşülüp, ihtiyaçlarının tamamen analiz edilmesinden sonra, müşteri temsilcilerimiz tarafından belirlenmektedir.

        Kiralık çok fonksiyonlu fotokopi makineleri ile firmaların teknolojilerini yenileme maliyetini ortadan kaldırarak büyük tasarruf sağlar. Çok fonksiyonlu fotokopi makinası kiralama sisteminde, ilk yatırım maliyetinin sıfır olması nedeniyle bu yatırıma ayrılacak kaynakların üretimde kullanılmasını sağlayarak büyük verimlilik sağlar. Çok fonksiyonlu fotokopi makinesi kiralama fiyatları sürpriz faturaları ortadan kaldırarak, sağlıklı işletme giderleri bütçesi yapılmasına imkân verir. Kiralık çok fonksiyonlu fotokopi makinesi sistemi, Sıfır maliyetle en son teknolojiyi size sunarak ofisinizi teknoloji çöplüğü olmaktan kurtarır. Çok fonksiyonlu kiralık fotokopi sistemi'ne ödeyeceğiniz tüm faturalarınızı giderinize yazarsınız. Demirbaş faturaları ile uğraşmazsınız. Çok fonksiyonlu fotokopi makinesi kiralama sistemi'ne girmek ve çıkmak kolaydır. Bir kaybınız olmaz, amortisman derdiniz yoktur. Oysa kendi cihazınızı satmaya kalktığınızda komik fiyatlarla elden çıkarmak zorunda kalırsınız. Kiralık çok fonksiyonlu fotokopi cihazı sistemi'nde özellikle inkjet ve küçük lazer printerlar devre dışı kalacağından bunların çalıştırılması için ödenen yüksek meblağlar tasarruf edilecektir. Çok fonksiyonlu kiralık fotokopi sisteminde yapabileceklerinizi sadece hayal edin. Kendi klasik yazıcınızın kısıtlı özellikleri ile kendinizi sınırlamayın. Renkli, siyah-beyaz baskı, network kullanımı kullanabileceğiniz özelliklerden bazıları... "Yazıcım arızalı, yazıcı çekmiyor" veya "Daha iyi kopya için parça değiştirmemiz gerekiyor" cümlelerini duymazsınız. "Bugün var yarın yok" tipi hizmet veren (veremeyen) firmalarla uğraşmaz, sinirlerinizi yıpratmazsınız. Çok fonksiyonlu kiralık yazıcı fiyatları ile "Ne ödeyeceğinizi" bilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası için Mersa ile iletişime geçiniz.

 

 

TEKLİF İSTE